Фенове, които никой отбор не заслужава

След победа с 5:0 би трябвало всичко да е ОК. Отборът е на четвърто място преди останалите срещи от кръга. Само преди няколко месеца брахме срам в Монтана и Каварна, където губехме с по 4:0. Черно море прогресира и феновете на който и да е отбор в тази ситуация, щяха да са доволни. Обаче феновете на Черно море (поне тези, които стоят зад скамейката на отбора в домакинските мачове) са различни. Нека да не използвам по-силни думи.

Направих огромната грешка да седна на трибуната под козирката. На такива глупости се наслушах, че даже не успях да се зарадвам на победата. Особено една групичка, която не спря да човърка отбора. Като започнеш от всевъзможните обиди към Илко Пиргов, минеш през квалификациите към играещия един от първите си мачове Росен Колев и редовния „заподозрян“ Дани Георгиев. Епитети, оценки, сравнения…страшна работа. При това с такава злоба … ако това са феновете на Черно море, то гостуващи агитки не са нужни. Ние сами сриваме със земята своите играчи. Ходил съм на почти всички стадиони в България – няма други такива!

Феновете...

В един момент Адемар им стана черен  – в пряк и преносен смисъл. При първата грешка и влезлият като резерва Каптиев го отнесе. Даже и вкаралия два гола Дончо Атанасов получаваше безброй съвети какво да прави и какво да не прави. И за Камазола се чудеха какво прави на „Тича“.

При смените треньорът стана крив, а в заключителните секунди вместо да се зарадват на трите точки и петте гола, метнаха страничния съдия с „квадратната глава“. На главният също не му се размина. Нямам понятие как може хората да изливат толкова злоба и наглост…и то срещу футболистите на уж своя отбор. Добре че не познаваха никой от играчите на Видима – представям си какви думи щяха да се чуят.

Иначе дадохме по 6 лв. за вход за тези условия...

Следва дост тежка програма в следващите 5 кръга и скоро ще е ясно къде ще завършим в първенството. Играем с Левски, Литекс, Славия и Локо Сф (3 гостувания) .

Да пожелаем успех на „моряците“. Хубавото е, че на гостуванията ходи само агитката, която никога не си е позволила (с 1-2 изключения) да обиди футболист в зелоно-бяла фланелка. Но момчетата и момичетата от другата трибуна са наясно от какво има нужда отбора. Те са там, за да подкрепят футболистите. Не да редят състава и да дават персонални оценки и квалификации.

Аз съм Денислав Георгиев

Баща съм на две деца. Приятел на всеки, който е готов да гради въпреки обстоятелствата. Съвети давам само на тези, които ги поискат. Занимавал съм се с дигитален маркетинг, спортен мениджмънт, младежки политики, бранд журналистика и развиване на публични взаимоотношения и репутация. Обичам да чета. От края на 2015 г. съм изпълнителен директор на Ботев Враца.

април 9th, 2011 by

.