Адемар май си прави майтап с нас?

Интригата във футболното първенство се завързва все повече. Утре Черно море приема Монтана, след това идва ключовият мач – гостуване на Локо Сф. Ако след този мач сме на 4-то място, шансовете ни участие в евротурнирите стават много сериозни. Разбира се с уговорката ЦСКА да вземе купата на България срещу Славия.

Като стана дума за ЦСКА – това е повода за този пост. Нашият любим и незаменим играч Адемар си е написал във Facebook страницата, че е фен на „червените“. Ясно е, че има преговори, вероятно ще отиде там – което едва ли ще е голяма драма за Черно море. Но все пак е проява на неуважение, да демонстрираш подобно фенство. Все едно аз да съм фен на конкурентна уеб агенция.

Докато феновете изживяваме победите и загубите, а пораженията наистина се отразяват на настронието и даже поведението ни, разни футболистчета си позволяват да си правят майтап с нас. Тоя Адемар и десетки наемници като него не заслужават подкрепата на нито една агитка. Най малко на тази на Черно море.

Аз съм Денислав Георгиев

Баща съм на две деца. Приятел на всеки, който е готов да гради въпреки обстоятелствата. Съвети давам само на тези, които ги поискат. Занимавал съм се с дигитален маркетинг, спортен мениджмънт, младежки политики, бранд журналистика и развиване на публични взаимоотношения и репутация. Обичам да чета. От края на 2015 г. съм изпълнителен директор на Ботев Враца.

май 7th, 2011 by

.