Адемар май си прави майтап с нас?

Интригата във футболното първенство се завързва все повече. Утре Черно море приема Монтана, след това идва ключовият мач – гостуване на Локо Сф. Ако след този мач сме на 4-то място, шансовете ни участие в евротурнирите стават много сериозни. Разбира се с уговорката ЦСКА да вземе купата на България срещу Славия.

Като стана дума за ЦСКА – това е повода за този пост. Нашият любим и незаменим играч Адемар си е написал във Facebook страницата, че е фен на „червените“. Ясно е, че има преговори, вероятно ще отиде там – което едва ли ще е голяма драма за Черно море. Но все пак е проява на неуважение, да демонстрираш подобно фенство. Все едно аз да съм фен на конкурентна уеб агенция.

Докато феновете изживяваме победите и загубите, а пораженията наистина се отразяват на настронието и даже поведението ни, разни футболистчета си позволяват да си правят майтап с нас. Тоя Адемар и десетки наемници като него не заслужават подкрепата на нито една агитка. Най малко на тази на Черно море.

Аз съм Денислав Георгиев

През годините съм се занимавал с дигитален маркетинг, спортен мениджмънт. младежки политики и бранд журналистика. Обичам да чета. Днес съм изпълнителен директор на Ботев Враца с акцент развитието на младите таланти в школата на клуба. В свободното си време консултирам млади футболисти в първите им стъпки като професионалисти. Баща съм на две деца 🙂

май 7th, 2011 by

.