Нещо за децата

Около историята вече се разшумя доста и няма да я преразказвам подробно. Пламен Русев е станал свидетел на детско насилие във варненски мол, от 112 и полицията не са реагирали адекватно (всъщност никак) и сега търсим начин как да променим нещата. Създаваме работна група, обменяме идеи, търсим контакти със специалисти в областта.

Основният въпрос е да открием и популяризираме адекватен и работещ механизъм за действие в подобни ситуации, защото повечето инциденти стават извън работното време на социалните служби и трябва да се действа много бързо и точно (все неща, които не са типични за държавния чиновник).

Ще се радваме да се присъедините!

И пак нашата си песен – ако в България се заражда гражданско общество, то може да се случи само онлайн. И активните онлайн хора трябва да променим нещата, които смятаме, че не са както трябва. За това подкрепям Пламен. Не е въпрос на някаква личностна кампания и няма значение „кой ще води бащина дружина“.

Радвам се, че хора стоящи зад конкуриращи се фирми намираме смисъл да работим за съвместни обществени каузи. Тук не се делим на ABC Design и Design.bg или WebIt и  BgSite. Подхождаме като родители, граждани, образовани хора искащи да променят живота наоколо. Някой трябва да направи нещо за децата.

А бизнесът си е бизнес …

Аз съм Денислав Георгиев

През годините съм се занимавал с дигитален маркетинг, спортен мениджмънт. младежки политики и бранд журналистика. Обичам да чета. Днес съм изпълнителен директор на Ботев Враца с акцент развитието на младите таланти в школата на клуба. В свободното си време консултирам млади футболисти в първите им стъпки като професионалисти. Баща съм на две деца 🙂

май 12th, 2011 by

.