Сме-шни-сме

Загубата от Лудогорец е най-малкият проблем. Безумно слабата игра също можем да я приемем – не е за първи път все пак. Но хората от Разград дойдоха до Варна, държаха се изключително възпитано, подкрепяха си отбора (верно с много взаимствани от нас песни и мелодии), порадваха се и даже ни казаха, че сме смешни. И за жалост бяха напълно прави. А би било толкова хубаво да си вземем поука.

Смешни сме, защото след гола публиката започна да си тръгва.

Смешни сме, защото в последните минути футболистите ни се правеха на нервни и се бутаха със съперника и търсеха провокации, за да прикрият безпомошността си да организират натиск или поне смислена атака.

Смешни сме, защото в безсилието и яда си, публиката ни започна да скандира „цигани“ към гостите.

Смешни сме, защото стадионът ни изглежда по този начин и хората се блъскат като животни, за да излязат.

Смешни сме, защото ръководството на Лудогорец прави всичко това, което искаме да прави нашето за Черно море. И вместо да ги изпратим с аплодисменти, ние злобеем и ги псуваме.

Смешни ще сме, защото ако не бием Локо Сф, срещу Черноморец ще има 2 000 души максимум.

Аз съм Денислав Георгиев

Баща съм на две деца. Приятел на всеки, който е готов да гради въпреки обстоятелствата. Съвети давам само на тези, които ги поискат. Занимавал съм се с дигитален маркетинг, спортен мениджмънт, младежки политики, бранд журналистика и развиване на публични взаимоотношения и репутация. Обичам да чета. От края на 2015 г. съм изпълнителен директор на Ботев Враца.

септември 18th, 2011 by

.