Да продадеш идея на Кока Кола за Олимпиадата

Получих няколко покани в LinkedIn да се включа в едно предизвикателство свързано с комуникационна кампания на Кока Кола по време на Олимпийските игри в Лондон 2012. Обещават солидни награди в кеш…и някакви други екстри. Измислих им нещо доста…дигитално и в същото време семейно…и олимпийско.

Изкушение си е – Кока Кола, Олимпиадата…и твоята идея. Сигурно са събрали доста предложения. Не се сещам обаче български брандове да са проявявали такава смелост и да обявяват пазар за идеи на своите потребители. А няма да им струва много. Не е трудно да се престрашиш, а да достигнеш до този начин на мислене. И отношение.

Все пак запазих идеята за себе си…и за някой клиент, който ще иска да я реализираме заедно. За мен поне удоволствието от приетата идея само по себе си живее твърде кратко…ако не участвам в реализацията й.

Ползата от партньорството с Олимпийските игри за основните спонсори

Аз съм Денислав Георгиев

През годините съм се занимавал с дигитален маркетинг, спортен мениджмънт. младежки политики и бранд журналистика. Обичам да чета. Днес съм изпълнителен директор на Ботев Враца с акцент развитието на младите таланти в школата на клуба. В свободното си време консултирам млади футболисти в първите им стъпки като професионалисти. Баща съм на две деца 🙂

януари 17th, 2012 by

.