IdeaBank – малко повече за добрите идеи

Успешните мениджъри, творчески настроените предприемачи и всички активни граждани на България притежават една огромна сила. Своите идеи и хрумки, които генерират ежедневно. От някои правят бизнес, с други се забавляват, но винаги остава нещо, което могат да споделят, да потърсят съмишленици за реализацията му или просто да ги подарят на околните.

ideabank-215

Целта на IdeaBank е преди всичко да срещне хората с добри идеи, които търсят себеподобни. Самата платформа иска да даде възможност всеки да представи идеята си, да каже какво точно иска да прави с нея, а ние му предлагаме насоки, потенциални инвеститори или партньори.

Проектът тепърва прохожда, но пък потенциалът пред него е огромен. Ако успеем да насърчим креативните хора да споделят – би било грандиозен успех. Ако успеем да мотивираме хората с идеи и възможности да общуват по-често офлайн – би било голяма победа. Ако успеем да създадем общност от мислещи и действащи българи – ще бъдем щастливи, че IdeaBank е осъществила целите си.

Девизът ни е – „Малко повече“. Мечтата – всеки българин да дава още малко повече от себе си, за да се случват нещата. Малко по-добре.

Представям и пилотния проект на IdeaBank в подкрепа на ИСКАМ БЕБЕ

 

Аз съм Денислав Георгиев

През годините съм се занимавал с дигитален маркетинг, спортен мениджмънт. младежки политики и бранд журналистика. Обичам да чета. Днес съм изпълнителен директор на Ботев Враца с акцент развитието на младите таланти в школата на клуба. В свободното си време консултирам млади футболисти в първите им стъпки като професионалисти. Баща съм на две деца 🙂

октомври 6th, 2012 by

.