Основи на успешния бизнес – тук и сега

Ако трябва да съм съвсем честен заглавието на книгата не ми харесваше в началото. Звучеше ми много клиширано и академично. Като учебник за първокурсници в УНСС. Но всъщност името е прекрасно. Защото основната функция на книгата е да ни запознае с непреподадените в бизнес училищата уроци. Поднесени от реални бизнес хора.Много провокативна аналогия от страна на Жюстин Томс и Поли Козарова

Чел съм книгата оттук – оттам в процеса на работата, даже понаписах няколко реда 🙂 Докато се прибирах от представянето тази вечер се зачетох и спокойно мога да я препоръчам. За това и пиша тази статия. Ако искате да се занимавате с бизнес, със свой бизнес, да бъдете предприемач и добър мениджър – отделете няколко часа на това четиво.

И все пак най-горещо я препоръчвам на хората, които учат бизнес и икономика. Едва ли ще Ви помогне да си вземете някой изпит, но със сигурност ще Ви подскаже какво да правите с наученото от доценти и професори. Тази книга ще Ви даде реална представа какво се случва тук и сега в българския бизнес. Без излишен блясък, но с достатъчно оптимизъм.

Основи на успешния бизнес – тук и сега поднася няколко непреподадени урока по бизнес, които си струва да прочетете. Поздравления и към CIELA, че продължават да издават смислени български книги.

След представянето на книгата бях на още едно вдъхновяващо StartUp събитие, за което ще разкажа утре.

Аз съм Денислав Георгиев

Баща съм на две деца. Приятел на всеки, който е готов да гради въпреки обстоятелствата. Съвети давам само на тези, които ги поискат. Занимавал съм се с дигитален маркетинг, спортен мениджмънт, младежки политики, бранд журналистика и развиване на публични взаимоотношения и репутация. Обичам да чета. От края на 2015 г. съм изпълнителен директор на Ботев Враца.

декември 13th, 2012 by

.