Предизвикателството на Блумбърг към кметовете

Не обичам да участвам в конкурси и да чакам някой да ме избере според някакви си негови критерии. Когато искам да направя нещо просто се захващам с него. Но този път предизвикателството идва от твърде високо място и не се сдържах 🙂 Съобразих се с конкурсното начало и написах до край проекта си „Революция към активен начин на живот във Варна“.

project-1

 

Има някаква символика или дори ирония, че тъкмо днес Ню Йорк ще избере новия си кмет след 12 годишно управление на Майкъл Блумбърг. И точно този Блумбърг пък отправя предизвикателство към всички кметове на големи градове в САЩ и Европа да предложат иновативни идеи за развитие. И точно пък аз давам едно от предложенията с които Варна да кандидатства в конкурса. … глобализация 🙂

Много хора смятат „иновативното“ за технологично. И вероятно ще преобладават технологични предложения. За мен приоритет са хората, развитието на творческия и икономически потенциал на всяко дете. Залагаме на Здравната промоция под надслов „здраве за здравите“. Една стъпка преди превенцията и две преди лечението на всички болести следствие на заседналия начин на живот, неправилното хранене и затлъстяването. Организаторите ще преценят, дали идеята е достатъчно иновативна и полезна.

Аз и екипът зад Детски спортен клуб Юначе така или иначе ще я реализираме. Надявам се всички подадени до днес идеи също да се случат. Без значение коя ще представя Варна на конкурса.

Ще ми се и другите кандидати да представят проектите си с няколко думи преди да чуем решението на комисията.

 

Аз съм Денислав Георгиев

През годините съм се занимавал с дигитален маркетинг, спортен мениджмънт. младежки политики и бранд журналистика. Обичам да чета. Днес съм изпълнителен директор на Ботев Враца с акцент развитието на младите таланти в школата на клуба. В свободното си време консултирам млади футболисти в първите им стъпки като професионалисти. Баща съм на две деца 🙂

ноември 5th, 2013 by

.