Черно море ШАМПИОН [Уникално Видео]

Днес от 18:30 в зала „Конгресна“ ще посрещнем шампионският отбор на Черно море от преди 15 години. Освен това разбира се ще има и Мач на Звездите, където пък ще играят освен най-добрите баскетболисти в шампионата, но и цели 6 души от сегашния тим на Черно море Порт Варна.

all-star-game

Ето моите 5 причини да съм в залата днес!

1. За да се порадваме отново на позабравените златни моменти от варненския баскетбол.

2. От уважение към отбора, който ни е носил толкова радост през годините! Най-вече!

3. За да видя настоящите играчи на Черно море Порт Варна сред звездите на българския баскетбол.

4. За да се видя с приятели, с които се виждам основно в залата 🙂 Пък и това май ще бъде последния път, в който Стойков, Друмев, Натов, Стоянов, Белберов и т.н. ще стъпят на паркета в „Конгресна“.

5. Ако все още не съм Ви убедил – постарах се да осигуря ексклузивно тези кадри. Търся ги от поне 14 години с надеждата, да им намеря място в Интернет. С литъл хелп оф май френдс ги доставям тъкмо на време. Ако искате да изживеем това отново – знаете кога и къде да дойдете днес 🙂

 

Как станахме шампиони във Варна?

И как спечелихме първата купа в Бургас

 Симеон Варчев за шампионския отбор на Черно море

Близнаците за шампионския отбор на Черно море

Тодор Стойков за шампионския отбор на Черно море

Аз съм Денислав Георгиев

Баща съм на две деца. Приятел на всеки, който е готов да гради въпреки обстоятелствата. Съвети давам само на тези, които ги поискат. Занимавал съм се с дигитален маркетинг, спортен мениджмънт, младежки политики, бранд журналистика и развиване на публични взаимоотношения и репутация. Обичам да чета. От края на 2015 г. съм изпълнителен директор на Ботев Враца.

февруари 23rd, 2014 by

.