Богат ден

Богат на емоции бе вчерашният ден за нашето семейство. В рамките на два часа направихме две много важни и полезни неща.

Първо по повод Световния ден на детската книга регистрирахме Катето в Детски отдел на Столична библиотека. Дори си взехме и първата книжка – Слонбалон. Като цяло остана малко изненадана, че има и скъсани книжки там, но пък така се учим да ги пазим.

Огромна заслуга за това ни преживяване има IKEA (?!?). През изминалия уикенд бяха организирали четене на приказка на същото място и … ни отвориха очите за него.

Катето е като в страната на чудесата измежду толкова книжки!

IMAG0293

След това стигнахме до СУ, където уважихме едно синьо събитие, посветено на Световния ден за повишаване на информираността за аутизма. На стълбите пред Ректората бе организиран мини концерт с големи имена на българската музика – Дичо, Графа, Поли Генова, Орлин Павлов, Тома, Камен Воденичаров и други.

И тук Екатерина не пропусна да се прояви със собствена хореография на любимите си парчета – май е фенка на Графа 🙂 . Даже обра овациите, като отиде при Тома и му обясни, че е Ден на детската книга и той трябва да направи нещо по въпроса.

В края на концерта сградата на Университета бе осветена в синьо в подкрепа към децата аутисти и техните семейства. Същото се случи с крепостта Царевец, както и на редица световно известни дестинации Статуята на Христос в Бразилия, Емпайър Стейт Билдинг в Ню Йорк и Операта в Сидни.

IMAG0295

Намерих и пресечна точка между детските книги и децата с аутизъм. Скоро ще разкажа!

И в този ред на мисли, на 6 април, неделя от 10 часа ще проведем демо тренировка на Юначе в София – кв. Младост. Спорт за деца от 3 до 6 годинки. Ако имате желание, може да се запишете на сайта на Юначе.

Аз съм Денислав Георгиев

Баща съм на две деца. Приятел на всеки, който е готов да гради въпреки обстоятелствата. Съвети давам само на тези, които ги поискат. Занимавал съм се с дигитален маркетинг, спортен мениджмънт, младежки политики, бранд журналистика и развиване на публични взаимоотношения и репутация. Обичам да чета. От края на 2015 г. съм изпълнителен директор на Ботев Враца.

април 3rd, 2014 by

.