Аеро фото и видео във Варна

Джентълмен пикчърс подкрепя кандидатурата на Варна за Младежка столица на Европа през 2017 г. Вижте уникални кадри от регатата Varna Chanel Cup 2014. Автор е основателя на Джентълмен пикчърс Благой Иванов, който от скоро се посвети на въздушната фотография и видео с квадрокоптер.

thumb6_varna_ORIG

 

Ако имате нужда от подобно видео за своята кауза или бизнес цели във Варна, сигурен съм Благо ще ви свърши чудесна работа. Ако се чудите как това ефектно изкуство може да реши маркетингови задачи на фирмата Ви, може да Ви подскажем с най-голямо удоволствие. И не на последно място, съвсем скоро Спортен клуб „Юначе“ ще се възползва от услугите на Джентълмен пикчърс и ще направим едно уникално представяне на тренировките ни за деца.

 

Само да уточня, че Благо снима отлично и от земята. Доказателство е този кадър на Дядо Митко. Снимката е наградена с 3-та награда в конкурса „Човекът до мен“  и е избрана да участва във финалната селекция на „Международен фотографски салон Варна “

blago-snimka

Аз съм Денислав Георгиев

Баща съм на две деца. Приятел на всеки, който е готов да гради въпреки обстоятелствата. Съвети давам само на тези, които ги поискат. Занимавал съм се с дигитален маркетинг, спортен мениджмънт, младежки политики, бранд журналистика и развиване на публични взаимоотношения и репутация. Обичам да чета. От края на 2015 г. съм изпълнителен директор на Ботев Враца.

май 29th, 2014 by

.