Обичам, когато Варна е такава

Една снимка, качена от кмета на Варна Иван Портних във Фейсбук днес, ме накара да отида до пристанището. Всъщност аз отидох и вчера, но лошото време и работния ден въобще не позволиха да оценя регатата Тол шипс.

regata

Та, днес отделих време отново и беше невероятно. Не разбирам нищо от Ветроходи, но видях Варна жив град. Толкова хора, движение и усмивки действат изключително зареждащо. Обичам, когато Варна е такава и се радвам, че има събития съживяващи града.

Утре ще гостува президентът Росен Плевнелиев, а към 22 часа ще има сериозно количество пиро ефекти.

Сега ще се появи някой с нападки за Южен поток, руските знаменца, метафоричното значение на големите руски кораби и т.н. Всеки има право да разбира нещата така, както му е изгодно. На мен събитие, които раздвижва Варна няма как да не ми хареса.

 

Аз съм Денислав Георгиев

Баща съм на две деца. Приятел на всеки, който е готов да гради въпреки обстоятелствата. Съвети давам само на тези, които ги поискат. Занимавал съм се с дигитален маркетинг, спортен мениджмънт, младежки политики, бранд журналистика и развиване на публични взаимоотношения и репутация. Обичам да чета. От края на 2015 г. съм изпълнителен директор на Ботев Враца.

май 1st, 2014 by

.