Отчаяни патриоти

На пръв поглед патриотичните партии изглеждат във възход. ВМРО вкара евродепутат след брак по сметка с Бареков. НФСБ и ГОРД ще се явят на втори поредни избори заедно, което се превръща в най-устойчивия съюз в този политически спектър. ВМРО се присламчва към тях след финансовия трус на ББЦ. Атака макар отписана от социолозите все още има непренебрежим финансов и медиен ресурс. Дето се вика всичките патриоти изглеждат с реален шанс за новия парламент. Мирише си на барут!

voevodi

В същото време никой не се изненадва, че все повече патриоти са отчаяни, чувстват се не само непредставени във властта, но дори виждат ценностите си изтъргувани и подменени. Едва ли има друга страна с толкова много патриотични партии и още повече патриоти, които не искат и да чуят за тях.

Остава да помечтаем в тройната воеводска коалиция някак си да се включи и Атака. И най-сетне и последният заблуден гласоподавател на тези псевдо-патриотични дружества да прозре, че не става дума за никакви ценности, никакви български приоритети и абсолютно никаква национална кауза. А просто за група господа, яхнали въпросното течение.

След това можем да повярваме и в едно ново политическо Възраждане 🙂

 

Аз съм Денислав Георгиев

През годините съм се занимавал с дигитален маркетинг, спортен мениджмънт. младежки политики и бранд журналистика. Обичам да чета. Днес съм изпълнителен директор на Ботев Враца с акцент развитието на младите таланти в школата на клуба. В свободното си време консултирам млади футболисти в първите им стъпки като професионалисти. Баща съм на две деца 🙂

юли 27th, 2014 by

.