Подарък за Бети

На 22 октомври Бети  (Бетина Терзиева) има рожден ден. Познавам я от срещите ни свързани с проекта MoveBG. Добро и лъчезарно момиче.

beti2

Онзи ден видях неин статус във Facebook, че вместо честитки и подаръци за ЧРД желае подкрепа. За едно дете – Слави. Казах си, като дойде рождения ден ще преценя какво да правя и отминах. Днес виждам, че OFFnews.bg са обърнали по-сериозно внимание на призива й. Публикували са посланието на Бети, като по този начин са го разпространили до хиляди хора.

Този път няма да подмина и няма да чакам 22-ри октомври. Ще помогна с каквото мога още сега и понеже знам, че супер много хора в бързината също могат да подминат тази акция – реших и да напиша няколко реда.

beti-rd

Аз лично много обичам рождения си ден. И подаръците. За това съвсем искрено се възхищавам от човек, който е готов да се откаже от това в името на някаква по-висша кауза. За нещо добро. За някой, който има истинска нужда.

Respect!

Аз съм Денислав Георгиев

През годините съм се занимавал с дигитален маркетинг, спортен мениджмънт. младежки политики и бранд журналистика. Обичам да чета. Днес съм изпълнителен директор на Ботев Враца с акцент развитието на младите таланти в школата на клуба. В свободното си време консултирам млади футболисти в първите им стъпки като професионалисти. Баща съм на две деца 🙂

октомври 20th, 2014 by

.