Георгия Кадоглу в театър „Възраждане“

Онзи ден попаднах на новината, че най-голямата българска надежда в плуването Георгия Кадоглу се отказва от участие на световното първенство, макар да е покрила норматив. Не била готова да постигне нещо значимо и за това подготовката й била насочена към други две големи състезания през идната година. Когато един 16 годишен спортист проявява мъдрост и съобразителност можем само да го аплодираме.

georgia

Любопитно е, но ще аплодираме Георгия и на 10 декември…но в театър „Възраждане“ в София. Не, там няма да се проведе церемония за награждаване на успели млади спортисти. Тя ще изнесе благотворителен моноспектакъл „Неточка Незванова“ по Достоевски. Постановката е дело на Сия Папазова – художествен ръководител и драматург в детско – юношески театър „Златното ключе“ към Общински детски комплекс – Варна.

Събраните средства ще бъдат дарени за лечението на Любомир Еленков от София. Онзи ден изразих личната си негативна позиция относно всички подобни кампании за набиране на средства. Но тъй като няма изгледи държавата да поеме това си задължение, явно хора като Георгия и нейните фенове ще трябва да помагат отново и отново.

Та, ако не е станало ясно – Георгия е най-голямата надежда на българското плуване, на 16 години вече е спечелила стотици медали и държи десетки национални рекорди.  Учи във варненското Спортно училище “Георги Бенковски” и обича да се изявява на театралната сцена в свободното си време 🙂 Уникален талант. Уникален човек!

Подготовката на Георгия Кадоглу е финансирана от българския букмейкър „Еврофутбол”. Не мислех да го споменавам, защото „Еврофутбол“ не е рекламодател в www.denislavgeorgiev.eu 🙂 Но все пак компаниите, които подкрепят изключителните хора, трябва да получават и малко публичност за това…

Ще се видим на 10 декември от 20 часа в театър „Възраждане“!

 

 

 

Аз съм Денислав Георгиев

Баща съм на две деца. Приятел на всеки, който е готов да гради въпреки обстоятелствата. Съвети давам само на тези, които ги поискат. Занимавал съм се с дигитален маркетинг, спортен мениджмънт, младежки политики, бранд журналистика и развиване на публични взаимоотношения и репутация. Обичам да чета. От края на 2015 г. съм изпълнителен директор на Ботев Враца.

ноември 30th, 2014 by

.