Нека да е СОЦ!

Няма българин, който да не подкрепя тази идея. В България трябва да бъдат преустановени и забранени всякакви кампании и акции за събиране на средства за лечение на деца – чрез  sms, по улици, автобуси, медии или концерти. Абсолютно всяко българско дете трябва да се лекува БЕЗПЛАТНО в най-подходящата за това болница у нас или в чужбина. Ако това е социализъм – нека да е социализъм. Ако държавата не намери средства за тези семейства, по-добре да се саморазпусне.

kidsworld

Едва ли има нещо, което да те накара да се чувстваш по-безпомощен от снимка или видео материал с болно дете, чиито родители молят за помощ. Отвратително е държавата, в която иначе има достатъчно за крадене, да не се погрижи за децата си. Имам чувството, че умишлено не се помага на тези семейства, за да има повече тъга и отчаяние в публичното пространство и хората да са все по-обезверени. Да бъдат потискани с новината за всяка следваща катастрофа, страдащо дете или обран селски двор. Да се внушава, че няма България. Няма държава, няма сила на която да разчиташ при нужда.

Всяка подобна кампания малко по малко обезверява хората. Едва ли не виж на другите какви нещастия им се случват, пък ние тук за една забавена заплата/непоправена улица/открадната кокошка/няколко милиарда от КТБ сме тръгнали да се кахърим.

Аз съм Денислав Георгиев

През годините съм се занимавал с дигитален маркетинг, спортен мениджмънт. младежки политики и бранд журналистика. Обичам да чета. Днес съм изпълнителен директор на Ботев Враца с акцент развитието на младите таланти в школата на клуба. В свободното си време консултирам млади футболисти в първите им стъпки като професионалисти. Баща съм на две деца 🙂

ноември 27th, 2014 by

.