Аз обичам да подарявам книги

С удоволствие се отзовавам на поканата на Валери, който пък беше предизвикан от Калин. И двамата искат да насърчат четенето и подаряването на книги от високите обществени позиции, които заемат. Това е похвално и макар никой да не ме е избирал за никакъв и аз искам да допринеса към каузата.

SAM_1786

С Дони постоянно подаряваме книги на Кати. Има си лична библиотека и сме на път да купуваме нова. Защото почти е препълнена. Много от книжките, които вече не са подходящи за възрастта й – подаряваме. На приятели обичам да подарявам книги, особено на децата им 🙂 Самият аз много обичам да получвам книги и вероятно за това.

Тъжното е, че по празниците този път никой не ми подари книжка 🙂 Сега чакам Дядо Мраз…и той ако не донесе…отивам в книжарницата.

Хареса ми едно изречение от публикацията на Калин Каменов:

„Защото само четящата нация може да бъде успяваща нация.“

Подарявайте книги! Не е скъпо. Има смисъл. Четенето е личен пример, който прогресивните хора могат да дават на децата.

+ Тази година записахме Кати в Столична библиотека – детския отдел. Така, тя откри че книгата не е просто як подарък, но и нещо, което можеш да споделяш. И да пазиш много.

Искам да чуя аргументите ЗА и Против подаряването на книги (особено на деца) от Дони, Стойне ВасилевИво Илиев и Тодор Христов

Аз съм Денислав Георгиев

През годините съм се занимавал с дигитален маркетинг, спортен мениджмънт. младежки политики и бранд журналистика. Обичам да чета. Днес съм изпълнителен директор на Ботев Враца с акцент развитието на младите таланти в школата на клуба. В свободното си време консултирам млади футболисти в първите им стъпки като професионалисти. Баща съм на две деца 🙂

декември 30th, 2014 by

.