Преди да съдите Петър Москов…осъдете виновните

Най-лесното е да обвините министър Петър Москов, че е много лош човек. Хомофоб!  Дискриминист, расист, фашист….както искате.

Фото: dnes.bg

Фото: dnes.bg

Обаче няма да сте прави, защото на д-р Москов не му остана нищо, освен да бие тъпана. С всичка сила! И той го направи доста добре, щом цял следобед фийда ми във Facebook е препълнен с коментари по темата за циганите и линейките. Можеше да пропусне опцията за преговори с ромските лидери и щеше да е перфектен. Но все пак беше добре.

Сигурен съм, че линейките няма да спрат да обслужват гетата. Сигурен съм, че да ги ескортират патрулки до там също не е решение. А и честно казано #нямадаплатим.

Единственото решение на случая е съдът много бързо да осъди абсолютно всички, които са нападнали медицинско лице през последните години. Бързо и безкомпромисно. Както обича да прави с футболните хулигани….които явно са по-голям враг на обществото.

И санкциите да са люти и ясни – стотици часове обществено полезен труд, лишаване от социални помощи…ако щете и от право на глас.

В цялата патардия днес либералните човеколюбци отново успяха да поставят глупавите си празнодумни лозунги над предложенията за работещи решения на тежкия проблем. Много гласоподавателите на Реформаторския блок бяха потресени от изказа, ултралибералите  нехаресващи РБ пък опитаха да извлекат политически дивиденти с псеведо загриженост за правата на етноса. А самите цигани предпочетоха да се вайкат, вместо да предложат нещо смислено.

Все едно сме им длъжни. И искаме да ги лишим от изконното право на техния етнос да бие български доктори….

Всъщност искаме решения!

 

 Още нещо на тема здравеопазване

 

 

Аз съм Денислав Георгиев

Баща съм на две деца. Приятел на всеки, който е готов да гради въпреки обстоятелствата. Съвети давам само на тези, които ги поискат. Занимавал съм се с дигитален маркетинг, спортен мениджмънт, младежки политики, бранд журналистика и развиване на публични взаимоотношения и репутация. Обичам да чета. От края на 2015 г. съм изпълнителен директор на Ботев Враца.

декември 7th, 2014 by

.