зАтвори тая книга, да му Еба майката….

24 май днес свърши доста рано за мен. Това е любимият ми празник, като все гледам да го посрещна във Варна. Тази сутрин се събудих с чудесен текст по повод празника в блога на Калин Каменов – даже оптимистичен ми прозвуча. Оправих се и тръгнах за манифестацията пред президентството.

-24 май

След това имах други задачи и не взех Кати с мен. И добре че така стана.

Наближавайки фонтана пред президентстото се разминах с една жена, която водеше две деца със себе си. Едното разглеждаше книжка докато вървяха. Майка му нещо бързаше…. Тъкмо ги подминах и чух крилатата фраза от заглавието. За секунди през главата ми мина сценария в който се обръщам, хващам я за ухото и поне 3 от десетките полицаи в района ми се нахвърлят.

Учудващо никой от тях не реагира на случката и още по-учудващо и аз запазих спокойствие и продължих по пътя си.

Сегаме е яд, даже ме е срам. От моята постъпка…иначе за майката нямам какво да кажа.

Само мога да се надявам, че детето ще продължи да чете въпреки подобни идиотски изречения….но не съм оптимист!

След това дарих книга за новата читалня пред Народния театър, поздравих се с доста познати и приятели излязли да почетат светлата дата, отидох на детския спортен турнир около Националния стадион….и т.н. Но наистина няма никакъв смисъл…да му ебеш майката направо 🙁

Аз съм Денислав Георгиев

Баща съм на две деца. Приятел на всеки, който е готов да гради въпреки обстоятелствата. Съвети давам само на тези, които ги поискат. Занимавал съм се с дигитален маркетинг, спортен мениджмънт, младежки политики, бранд журналистика и развиване на публични взаимоотношения и репутация. Обичам да чета. От края на 2015 г. съм изпълнителен директор на Ботев Враца.

май 24th, 2015 by

.