Ненужни страсти

Винаги е хубаво, когато правиш нещо със страст. Когато се влагаш 100% в заниманието си. Когато си отдаден.

Но винаги е глупаво да загубиш реална представа за ситуацията. За утрешният ден . За себе си!

keep-calm-its-election-time

В момента сме в предизборна кампания. Над 40 000 души в страната се боричкат за местна власт. Избори не като другите. И все пак просто избори, които след 2-3 седмици ще приключат.

Мислете малко, когато правите кампании, хвърляте кал и лайна, когато остроумничите и опитвате да бъдете язвителни. Мислете малко, защото дори да се окажете от правилната страна в изборната нощ, то сутринта след изборите е доста отрезвяваща.

Всеки, който е печелил избори го знае. На следващия ден остават тежките думи, поетите ангажименти и най-вече нерешените проблеми. И ако някой си мисли, че може да реши всички проблеми сам…въпреки всички и въпреки всичко – много бърка.

Аз съм Денислав Георгиев

През годините съм се занимавал с дигитален маркетинг, спортен мениджмънт. младежки политики и бранд журналистика. Обичам да чета. Днес съм изпълнителен директор на Ботев Враца с акцент развитието на младите таланти в школата на клуба. В свободното си време консултирам млади футболисти в първите им стъпки като професионалисти. Баща съм на две деца 🙂

октомври 8th, 2015 by

.