Ненужни страсти

Винаги е хубаво, когато правиш нещо със страст. Когато се влагаш 100% в заниманието си. Когато си отдаден.

Но винаги е глупаво да загубиш реална представа за ситуацията. За утрешният ден . За себе си!

keep-calm-its-election-time

В момента сме в предизборна кампания. Над 40 000 души в страната се боричкат за местна власт. Избори не като другите. И все пак просто избори, които след 2-3 седмици ще приключат.

Мислете малко, когато правите кампании, хвърляте кал и лайна, когато остроумничите и опитвате да бъдете язвителни. Мислете малко, защото дори да се окажете от правилната страна в изборната нощ, то сутринта след изборите е доста отрезвяваща.

Всеки, който е печелил избори го знае. На следващия ден остават тежките думи, поетите ангажименти и най-вече нерешените проблеми. И ако някой си мисли, че може да реши всички проблеми сам…въпреки всички и въпреки всичко – много бърка.

Аз съм Денислав Георгиев

Баща съм на две деца. Приятел на всеки, който е готов да гради въпреки обстоятелствата. Съвети давам само на тези, които ги поискат. Занимавал съм се с дигитален маркетинг, спортен мениджмънт, младежки политики, бранд журналистика и развиване на публични взаимоотношения и репутация. Обичам да чета. От края на 2015 г. съм изпълнителен директор на Ботев Враца.

октомври 8th, 2015 by

.