Денислав Георгиев

Роден съм във Варна през 1983 г. , Завърших Маркетинг в УНСС през 2006 г. Работил съм в почти всички сфери на маркетинга – дигитален, спортен, създаване на съдържание, свързан с продажбите, развлекателната индустрия, НПО , брандинг и реклама. Обичам да чета и да слушам здрава музика (не едновременно). Имам две деца – Кати и Ели. Живея между Варна, София и Враца.

 denislavabc (at) gmail (dot) com

 denislav-georgiev-bb

Какво ме движи?

На първо място искам да бъда полезен на хората. Да съзадавам стойнст. Да има смисъл!

За мен е важно да бъда част от екип. Имам реална самооценка и знам с какво мога да допринасям за победите на моя отбор.

Искам да бъда учител. Да развивам талантите на младежи, които имат нужда от малко подкрепа, за да разгърнат потенциала си. В образованието, бизнеса, спорта…. Навсякъде има таланти, които могат да се превърнат в успешни хора с уникални лични брандове. 

ели1

С какво се занимавам в момента?

Днес съм изпълнителен директор на футболния Ботев Враца. В свободното си време съм независим маркетинг консултант по различни проекти. Предизвикателствата ме намират, защото не спирам да ги търся и обичам да ги преодолявам.

Аз съм Денислав Георгиев

Баща съм на две деца. Приятел на всеки, който е готов да гради въпреки обстоятелствата. Съвети давам само на тези, които ги поискат. Занимавал съм се с дигитален маркетинг, спортен мениджмънт, младежки политики, бранд журналистика и развиване на публични взаимоотношения и репутация. Обичам да чета. От края на 2015 г. съм изпълнителен директор на Ботев Враца.

декември 24th, 2010 by Денислав Георгиев

.