Денислав Георгиев

оден съм във Варна през 1983 г. , Завърших Маркетинг в УНСС през 2006 г. Работил съм в почти всички сфери на маркетинга – дигитален, спортен, създаване на съдържание, свързан с продажбите, развлекателната индустрия, НПО , брандинг и реклама. Обичам да чета и да слушам здрава музика (не едновременно). Имам две деца – Кати и Ели. Живея между Варна, София и Враца.

 denislavabc (at) gmail (dot) com

 denislav-georgiev-bb

Какво ме движи?

На първо място искам да бъда полезен на хората. Да съзадавам стойнст. Да има смисъл!

За мен е важно да бъда част от екип. Имам реална самооценка и знам с какво мога да допринасям за победите на моя отбор.

Искам да бъда учител. Да развивам талантите на младежи, които имат нужда от малко подкрепа, за да разгърнат потенциала си. В образованието, бизнеса, спорта…. Навсякъде има таланти, които могат да се превърнат в успешни хора с уникални лични брандове. 

ели1

С какво се занимавам в момента?

Днес съм изпълнителен директор на футболния Ботев Враца. В свободното си време съм независим маркетинг консултант по различни проекти, като в момента акцент в работата ми е да напътствам млади футболисти да изградят своята идентичност, репутация, поведение и  ценности, за да намерят път към професионалния футбол. Това се случва основно в София но обичам и да пътувам.

Аз съм Денислав Георгиев

През годините съм се занимавал с дигитален маркетинг, спортен мениджмънт. младежки политики и бранд журналистика. Обичам да чета. Днес съм изпълнителен директор на Ботев Враца с акцент развитието на младите таланти в школата на клуба. В свободното си време консултирам млади футболисти в първите им стъпки като професионалисти. Баща съм на две деца 🙂

декември 24th, 2010 by Денислав Георгиев

.