Ботев Враца

Любимият ми спорт е баскетболът, а любимият отбор Черно море 🙂

Това не е пречка да работя в сферата на футбола с огромно удоволствие, желание и ентусиазъм. Изпълнителен директор съм на Ботев Враца и това е най-голямото ми професионално предизвикателство. Разбира се и най-отговорното.

Ботев Враца е от онези клубове, които дори феновете на съперниците признават за голям. Ботев е име, марка, институция, фактор. Враца е футболен град, макар в последно време да няма с какво да се похвали. Привържениците са свикнали отборът им да е в елита, а икономическата реалност е категорична, че мястото му в професионалния футбол е по-скоро подвиг. 

Ботев Враца днес се отличава с екип, който поставя клуба над личните си интереси и над егото. Екип, който не се страхува да взема непопулярни мерки в името на положителната промяна. Дали работим правилно ще покаже бъдещето, но със сигурност работим от сърце.

Пет са нещата, които лично мен ме вдъхновяват:

lovefootball

1. Емоцията на ДЕЦАТА, които играят с безкрайна свобода и удоволствие.

2. ОТДАДЕНОСТТА  на треньорите, които обичат децата и им се посвещават.

3. МЕЧТИТЕ на младежите, които правят неуверени но решителни крачки към по-горната възраст и професионалния футбол.

4. АТМОСФЕРАТА, която феновете могат да създадат, когато напълнят стадиона. Няма по-велико усещане от пълните трибуни зад гърба ти.

5. Чувството на УДОВЛЕТВОРЕНИЕ  при изграждането на спортна база, която да даде достъп на повече хора да играят и тренират.

vetyr1

Аз съм Денислав Георгиев

Баща съм на две деца. Приятел на всеки, който е готов да гради въпреки обстоятелствата. Съвети давам само на тези, които ги поискат. Занимавал съм се с дигитален маркетинг, спортен мениджмънт, младежки политики, бранд журналистика и развиване на публични взаимоотношения и репутация. Обичам да чета. От края на 2015 г. съм изпълнителен директор на Ботев Враца.

януари 25th, 2017 by Денислав Георгиев

.